• 4 Vergaderzalen
  500 Personen
 • 2830 Personen
  (Incentives)
 • 510 accommodaties
 • 2 Restaurants, 4 Bar(s)
  215 Zitplaatsen
 • Het hele jaar geopend

De Haan aan zee

In één van de mooiste badplaatsen van de Vlaamse kust, te midden van het groen en de rust van de polders, ligt Sunparks De Haan aan zee. Met zijn gunstige ligging aan de Kustbaan en op loopafstand van het strand en de zee, is dit de ideale locatie voor uw zakelijke activiteiten.
Of u nu met z'n tweeën komt of 500 gasten meebrengt, geen enkel probleem. U kunt ook het hele park afhuren! Sunparks De Haan aan zee biedt u onder andere een breed aanbod aan accommodaties, namelijk de Select en Exclusive vakantiehuizen plus de prachtige Lake Side vakantiehuizen met zicht op het parkmeer. Het park beschikt over een Meeting Center met 4 vergaderzalen. Verder zijn er ook talrijke sportactiviteiten voor jong en oud.

Sunparks De Haan aan zee beschikt over 4 vergaderzalen om uw meeting vlekkeloos te laten verlopen. De zalen worden gescheiden door geluiddichte en beweegbare wanden; waardoor deze flexibel aan uw wensen kunnen worden aangepast. Wij helpen u graag bij de inrichting van de zalen, hierbij rekening houdend met het type bijeenkomst en het aantal genodigden. Ook voorzien wij u van flipchart, pen en papier, water en extra audiovisuele apparatuur indien gewenst.

De 4 zalen in ons Business Center beschikken over details waarmee uw meeting een succes wordt. Ongeacht de reden dat u bij ons komt, of het nu voor een interne groepsmeeting is, uw medewerkers vergadering, of uw bedrijfsfeestje. Wij kunnen uw bijeenkomst voor tot en met 600 personen uitvoeren.

Naast onze meeting faciliteiten verzorgen wij ook graag uw catering in de vorm van een receptie, een banket, een compleet ontbijt- of luncharrangement of een dinerbuffet. Dit kan gereserveerd worden in de door u gehuurde ruimte of in één van onze restaurants.

1
2
3
4
1 t/m 4

Capaciteit van de zalen

Capaciteit van de zalen
  Oppervlaktein meter2 Afmetingenin meter Plafond
in meter
Theater School U-vorm Carré Diner Feest
1 70 - - 80 40 25 25 40 60
2 70 - - 80 40 25 25 40 60
3 70 - - 80 40 25 25 40 60
4 260 - - 250 100 50 - 200 250
1 t/m 4 440 - - 500 250 - - 400 600
Move left Move right

Wat u ook organiseert, Sunparks biedt u een passende oplossing met de gewenste voorzieningen, met maaltijden en een wonderbaarlijke verblijfplaats voor iedereen. Sunparks organiseert onder andere meetings en seminars, met en zonder overnachting, van 10 tot 600 deelnemers. Maar ook feesten, congressen, beurzen, productpresentaties, groepsverblijven, familiefeesten, bruiloften, bedrijfsuitje en teambuilding en trainings. Sunparks u ook de mogelijkheid om het volledige park exclusief voor u te huren!

In Sunparks De Haan aan zee kunt u overnachten in prachtige Lake Side vakantiehuizen met zicht op het meer. Deze luxueuze 6- en 8-persoons vakantiehuis bieden u extra's zoals een infrarood sauna en flat screen televisie om heerlijk te ontspannen na een drukke dag.

Volstaat voor u het dagelijkse comfort? Dan kiest u voor onze select vakantiehuizen. Deze comfortabele vakantiehuizen bieden u alles wat u nodig heeft voor een aangenaam verblijf. De select vakantiehuizen kunnen tot 12 personen herbergen.

Sunparks De Haan aan zee beschikt over twee restaurants:

Foodplaza
Heerlijk ontbijt tussen 8.30u en 10.30
'All you can eat' restaurant met verschillende buffet thema's

Paolo's Pasta en Pizza
Ruim assortiment verse pizza's, pasta's en desserts.

In de duinen, op het strand en in onze eigen sportfaciliteiten kunnen tal van activiteiten georganiseerd worden, die perfect passen binnen uw teambuilding of training. Ons aanbod bestaat onder andere uit katamaranzeilen, wind- en kitesurfen, beachvolleybal, squash, badminton, bowling en minigolf. Uiteraard bespreken wij graag een programma op maat met u.

Adres

150 Wenduinesteenweg
8420 De Haan
België

GPS coördinaten

 • latitude : 51.28509900
 • longitude : 3.06154000

Routebeschrijving

Misschien bent u ook geïnteresseerd in: