Referenties

Wie gingen u voor?

Referenties

Noor Vision Team Event

Center Parcs bood de perfecte mix van ontspanning en activiteit, waardoor ons team zich zowel verfrist als verbonden voelde. Een onvergetelijke ervaring op een prachtige locatie!

Noor Vision

Meer info

Voorovernachting

Er werd met mij als organisator meegedacht, waarbij vanuit Center Parcs alle begrip was voor de ingewikkelde en complexheid van het evenement. 'Nee' was eigenlijk nooit een antwoord en men kwam altijd met aanvullingen indien we hierom vroegen.

Voorovernachting

Meer info

Congres ‘Amazing moments starts here’

De samenwerking is zeer goed verlopen, week vooraf nog telefonisch in detail alles overlopen.

Team van Meeting & Events was ter plaatse zodat we nog wat last minute zaken konden regelen indien nodig.

Vriendelijke en professionele aanpak. Snelle reactie en steeds meedenkend! 

JDE Douwe Egberts

Meer info

Familieweekend

Dit weekend bood ons de perfecte kans om onze banden te versterken, niet alleen als collega's, maar ook als vrienden.  Wij kijken alvast uit naar onze volgende editie in 2024!

Evolane

Meer info

ZIGT @ Port Zélande

De samenwerking met Center Parcs en Center Parcs Port Zélande hebben wij als erg fijn ervaren. Er werd goed meegedacht om het bedrijfsuitje ook dit jaar weer onvergetelijk te maken. Dank!

ZIGT

Meer info

Bedrijfsweekend CIMSOLUTIONS

Ik zou jullie zeker aanbevelen aan andere bedrijven/grote groepen. Het is gewoon ideaal dat je zo veel dingen allemaal op 1 park dicht bij elkaar hebt. Dus zowel slaapplek, ontbijt, activiteiten, avondeten, feest. 

CIMSOLUTIONS

Meer info

Geo weekend

Het was een heel fijn weekend waar we met zijn allen van genoten hebben. Zowel ontbijt, lunch als diner was zeer uitgebreid en lekker. Ons bedrijf is er hechter en sterker uitgekomen en we hebben met zijn allen genoten van een fijn teambuilding weekend. Tot de volgende keer!

Geo Solutions

Meer info

Teambuilding Protime

De heldere communicatie en professionele ondersteuning zowel op voorhand, tijdens, als na het event heeft ervoor gezorgd dat we onze groep van meer dan 350 medewerkers een onvergetelijke dag en avond hebben kunnen bezorgen. 

Protime

Meer info

Back to connect - 40 Year Edition Enovation

De goede samenwerking en communicatie met Center Parcs maakte dit event tot een groot succes. Er werd goed meegedacht en alles was bespreekbaar. Ook tijdens het event heeft iedereen hard gewerkt en zijn best gedaan – en altijd met een grote glimlach.

Enovation

Meer info

Verblijf professionele voetbalploeg t.b.v. oefenwedstrijd

De Vossemeren is een park met een prachtige ligging, door het vernieuwde conference center een hele goede plek om met een sport team te verblijven. Team van Vossemeren is erg servicegericht en kon daardoor de wensen van het team snel organiseren.

Amaze Dhr. Tom de Heus Project Manager Benelux

Meer info

Trophy23

'Thank you for putting on a great event! Already look forward to the next one!' Quotes als deze hebben we vaak mogen ontvangen. Mensen zijn blij aan dit soort event te kunnen deelnemen. Velen zijn ook dankbaar voor wat er voor hen georganiseerd wordt. De prachtige locatie maakt het plaatje compleet.

Soudal NV

Meer info

Zwemdag Brandwonden Stichting

Wat een geweldige zwemdag hebben wij gehad bij De Eemhof. Met 170 deelnemers was het letterlijk een sprong in het diepe. De flowrider was ook een geweldige ervaring.

Brandwonden Stichting

Meer info

Personeelsfeest - special edition

Het was een zeer leuke ervaring.  Alle deelnemers waren vol lof over het arrangement: de activiteiten, lekker eten, toffe bungalows en aangename hotelkamers met geweldig ontbijtbuffet.

Boringen Verheyden

Meer info

Offsite

The experience at the Center Parcs was great from the start to the end, and we can only recommend it for a major event !

Air Liquide

Meer info

Business meeting Infinitas Technology

De Eemhof is the perfect location for a relaxing but also inspiring business event, with all kinds of options for meetings, activities and accommodations. The Meetings & Events team will do anything to help you achieve a very successful event!

Infinitas Technology

Meer info

Training ondernemingsraad Adviesbureau Atim

Tijdens het verblijf had ik als trainer een aantal bijzondere wensen. De medewerkers van het park waren heel servicegericht en hebben me daar uitstekend mee geholpen. Met name medewerker Cheyenne Jansen was mij meer dan uitstekend van dienst.

Adviesbureau Atim

Meer info

Familieweekend Personeelsvereniging Daf Westerlo

Onze mensen van Daf trucks zijn het al meer dan 20 jaar gewoon bij Center Parcs. Wij hebben zelfs gezinnen die al 20 jaar trouw aan onze zijde staan. Ieder jaar weer, krijgen we tal van complimentjes over hoe wij, maar ook Center Parcs, tewerk gaan. Dit keer was het weer niet anders.

PV Daf Westerlo

Meer info

Internationale conventie Optimum Performance

Tot in de puntjes geregeld en voor herhaling vatbaar. Geen enkele vraag was te gek en voor elk probleem was er een passende oplossing. Nog steeds krijgen we van buitenlandse collega's te horen hoe goed alles geregeld was.

Optimum Performance

Meer info

Familieweekend Fieldside

Al van bij het inchecken werden we meteen goed ontvangen. Het weekend verliep vlot en ontspannen. Het was het perfecte weekend om onze werknemers extra in de watten te leggen.

Fieldside nv

Meer info

Company Weekend

"We could not have wished for a better Company Weekend to reconnect with our colleagues after the Covid situation. The staff at Center Parcs were extremely helpful and friendly, we had the best time. Thank you!"

Wipro

Meer info

Rapper op stap

"Sunparks De Kempense Meren is de ideale uitvalsbasis voor evenementen dat je kan inrichten naar wens met alles tot in de puntjes geregeld."

Iedereen Verdient Vakantie - Toerisme Vlaanderen

Meer info

DAF Familieweekend

Een fantastisch weekend, geweldige samenwerking met Center Parcs medewerkers en management.

Eddy Van Doninck, Secretaris / Penningmeester ~ Personeelsvereniging DAF Westerlo

Meer info

EVA Vriendinnenweekend

De samenwerking met het team in Zandvoort is erg prettig, zowel voor als tijdens het evenement, Er wordt met je meegedacht en er is veel mogelijk.

Evangelische Omroep - EO

Meer info

Zwat Sport-en ontspanningsweek

Het Meerdal, een prachtig park en een echte aanrader voor elke leeftijd, jong en minder jong! Alles is er aanwezig voor een geslaagde vakantie.

Zwat - Zwijndrecht Atletiek Team

Meer info

Sportdagen Elzas

"Nette huisjes, prima bedden, prima voorzieningen op het park en een fantastisch zwembad. Management van het park denken mee en zijn attent."

GDF SUEZ Energie Nederland n.v. ( ENGIE)

Meer info

Wereldkampioenschappen RC Driften

"Center Parcs Parc Sandur was van dinsdag 26 tot en met zondag 31 mei 2015 het strijdtoneel voor de wereldkampioenschappen RC Driften. Zo'n 250 deelnemers uit ongeveer 30 landen hebben er samen met de organisatie en de medewerkers van Center Parcs Parc Sandur een top event van gemaakt!"

RC Drift Events

Meer info

DHL EuroCup 2015

“EuroCup 2015 was een prachtige manier om weer samen te komen. Wij hebben zoveel prachtige herinneringen en hopen we deze volgende keer weer bij u kunnen ervaren!”

DHL Express Europe

Meer info

Personeelsweekend Baggerbedrijf de Boer

"Voor een ieder was het een vrij in te delen personeelsweekend, met als enige verplichting een feestavond  op Center Parcs De Vossemeren. Een zeer geslaagd feest met goed eten en drinken."

Baggerbedrijf de Boer

Meer info

Locus Netwerkdag 2014

"De voorbereidingen en de dag zelf verliepen zeer goed. De medewerking, gastvrijheid en ervaring van de medewerkers van Center Parcs en Albron hebben wij zeer op prijs gesteld."

Locus

Meer info

Bedrijfsuitje MM Techniek

"Kernwoorden die bij mij opkomen als ik aan deze samenwerking denk; één aanspreekpunt, flexibel en veel ideeën en oplossingen voor onze wensen."

MM Techniek

Meer info

Junior European Cup 2014

"De deelnemende landen keerden na afloop dan ook meer dan tevreden terug en bestempelden de JEC2014 als "excellent event". En niet alleen de deelnemers, maar ook de organisatoren apprecieerden de talloze mogelijkheden en vooral de flexibiliteit van personeel en management."

Junior European Cup

Meer info

2-Daags overleg Nedtrain (NS)

"Voor overleggen is deze zaal heel geschikt, lekker ruim van opzet zodat je daarnaast in kleine groepen kunt terugtrekken om verder te overleggen."

NedTrain

Meer info

Personeelsuitstapje Klomp Advies

"Een zeer goed verzorgt arrangement met uiterst vriendelijk personeel en wij willen hierbij graag al deze mensen bedanken voor een erg prettig verblijf en kunnen dit iedereen aanraden."

Klomp Advies

Meer info

2-Daags symposium Waternet

"De sales medewerker van Center Parcs heeft haar uiterste best gedaan om alles goed te regelen. Het eten was van uitstekende kwaliteit."

waternet

Meer info

Unilever Sales 2-daagse

"Het Business Center is een fijne plek waar je tussen de presentaties door elkaar kunt ontmoeten in de foyer. De catering is ook prima in orde. Verder waren we erg tevreden over de bediening en de communicatie met het coördinerend personeel in Center Parcs Park Zandvoort."

Unilever

Meer info

bruiloft

"Wij vonden deze locatie perfect voor ons feest. Na afloop heeft iedereen een slaapplaats gekregen. Ons feest ging het hele weekend door en heeft ons een onvergetelijke herinnering gegeven!"

Bruiloft

Meer info

Kick-off buitendienst Royal Canin

"Alles was zeer goed geregeld en liep naar wens. Voor de komende jaren zullen wij bij het organiseren van een dergelijk evenement zeker weer aan Center Parcs Business Solutions denken."

Royal Canin

Meer info

Logica Presentatie

"Alles is prima verlopen, personeel was op de hoogte van de gemaakte afspraken. Keurige vergaderzaal, prima begeleiding bij de clinic kruisboogschieten, leuke locatie voor de barbecue, heerlijk eten en vriendelijke bediening."

Logica

Meer info

Essent Procurement Conferentie

"Alle deelnemers waren enthousiast over het verblijf en de medewerking en verzorging van Center Parcs was prima. Een geweldige twee dagen om met plezier aan terug te denken!"

Essent

Meer info

Nationaal Symposium Makelaardij 5

"Dat deze locatie een schot in de roos was, bleek uit de talloze verrassende en lovende reacties van de ruim 1000 makelaars en taxateurs en van de 40 bedrijven die vertegenwoordigd waren met een beursstand op de informatiemarkt."

VastgoedPRO

Meer info

Famillipore weekend 2010

"Na een druk dagje sporten konden we heerlijk opfrissen in de huisjes en daarna aanschuiven aan het buffet in de Caribe zaal. Hier hebben we de avond afgesloten met een spetterend feest!"

Millipore

Meer info

CSM Benelux

"Naast een vruchtbare vergadering hebben we vooral genoten van de hilarische teambuilding activiteiten in het survivalpark met touwenparcours en klimmuur."

CSM Benelux

Meer info

Unilever Foodsolutions WK event

"Op zaterdag was de fantastisch aangeklede tent op het parkeerterrein het decor voor de wedstrijd Nederland - Japan. In een lange oranje stroom liep de tent vol. Fantastisch om te zien hoe iedereen volledig uitgedost in het Oranje met Oranje Foodsolutions Safarihoed uit zijn dak ging in de tent."

Unilever

Meer info

Bedrijfsuitje Burger Support

"Ons vijfjarig jubileum staat in ons geheugen gegrift en is mede mogelijk gemaakt door Center Parcs / Het Heijderbos. Veel dank daarvoor en chapeau!"

Burger Support

Meer info

Sligro Foodservice Event

"De genodigden sprekers wisten de Sligro collega's van het begin tot het eind te boeien met Sligro managementinformatie, veel bruikbare verkooptools, tips in klantgerichtheid en kennis over foodservice-tends wereldwijd."

Sligro

Meer info

Energy party Coca-Cola

"Een mooi concept, feesten en de mogelijkheid om nabij te kunnen slapen, met nog een mooi bijkomend voordeel in kader van de teamspirit, het feit dat de medewerkers op vrijdagmiddag eerder met elkaar hadden afgesproken in de cottages om voor elkaar te gaan koken."

Coca-Cola

Meer info

Kerstfeest Bunzl, King Nederland & Polaris

"Er is nog lang nagepraat over de goede organisatie, de mooie locatie en vooral de mogelijkheid om met collega's onder elkaar te mogen genieten van al het goede dat Center Parcs te bieden heeft."

King Nederland & Polaris

Meer info

GouwIT bedrijfsuitje

"Het eten was super, verzorging goed, leuke activiteiten, mooie omgeving en super medewerkers. Kortom wij kunnen zeggen dat dit een zeer geslaagd uitje was."

Gouwit

Meer info

Group 4 Securicor

"De organisatie van ons verblijf, in Center Parcs De Eemhof, is voor ons zeer positief verlopen. Alles verliep volgens ons drukke draaiboek."

Group 4 Securicor Beveiliging

Meer info

Hertog Jan-dag voor Nederlands beste cafés

" 's Avonds konden de Vriendenkring cafés gezellig bijpraten in de Jungle Dome op het park waar wij een Smaaksafari met Hertog Jan biergerechten hadden georganiseerd. Het grote succes van deze dag was mede te danken aan de enorme gastvrijheid van de medewerkers van Center Parcs."

Hertog Jan

Meer info

InBev Sales Convention

"Uit intern evaluatieonderzoek bleek dat onze mensen zéér positief waren over de prachtige locatie en uitstekende organisatie van Center Parcs De Eemhof. Een aanrader voor elke business meeting dus!"

Inbev

Meer info

Valori

"Iedereen was enthousiast, de medewerking en verzorging van Center Parcs was prima. Een geweldig weekend om met plezier aan terug te denken!"

Valori

Meer info

Mazars afdelingsuitje

"In de diverse ruimtes waarover Port Zélande beschikt hebben wij gedurende de avond diverse workshops (sieraden maken, graffiti spuiten en casino) georganiseerd. Dit alles met als afsluiting van de avond diverse karaoke optredens van de collega's maakte het verblijf tot een groot succes!"

Mazars

Meer info

InBev MuziekFeest Weekenden

"Met verbazing, maar ook met heel wat trots, heb ik de afgelopen 2 weekenden getuige mogen zijn van de geweldige samenwerking tussen Center Parcs en Inbev."

InBev

Meer info

System iExpo

"De ruime, perfecte ingerichte beursvloer en afgescheiden workshopruimtes vormden de basis van een succesvolle beurs en conferentie."

Hilarius Media BV

Meer info

TNT Worldcup

"Onze samenwerking met Center Parcs De Vossemeren / Meetings & Events was uitstekend!"

TNT International Express

Meer info

Oh My God!

"De combinatie van dagsportprogramma, repetities overdag, borrel en diner in Hamilton's bar, Oh My God! show, afterpartydisco en het slapen in de cottages was een perfecte combinatie om dit feest tot een groot succes te maken."

Omnicom Media Group

Meer info

DHL EUROCUP

"Het produceren van het evenement DHL EuroCup is al 24 jaar mogelijk door de tomeloze inzet van- en de prettige samenwerking met Center Parcs De Vossemeren, alle overige leveranciers en niet te vergeten alle DHL medewerkers die achter de schermen keihard werken om EuroCup te organiseren."

DHL

Meer info