Parken

Meetings & Events biedt u de mogelijkheid tot vergaderen, incentives, teambuilding, bedrijfsuitjes en zakelijke overnachtingen op verschillende inspirerende locaties op onze Center Parcs en Sunparks parken. Het aanbod en omgeving van elk park is uniek. Onze parken zijn verdeeld over België, Nederland, Duitsland en Frankrijk

Hieronder vindt u het aanbod van alle landen.

Parken per land

België

België

De gedroomde locaties voor uw zakelijke bijeenkomsten

In België vindt u de meest ideale locaties voor uw vergaderingen, events, incentives en meer. Meetings & Events beschikt hier over vier Center Parcs en twee Sunparks parken, met allemaal hun eigen unieke en inspirerende faciliteiten en omgeving. Wat dacht u van de avontuurlijke Discovery Bay in Center Parcs De Vossemeren. Alle parken beschikken over professionele Business Centers met vergaderzalen van verschillende grootte, genoeg faciliteiten voor verscheidene teambuildings en accommodaties.

Nederland

Nederland

De perfecte locatie voor al uw zakelijke gelegenheden

De Meetings & Events parken van Nederland zijn uitermate geschikt voor uw vergaderingen en incentives. Wij beschikken over maar liefst 9 Center Parcs parken. Elk park heeft zo zijn unieke locaties en faciliteiten. Het Heijderbos beschikt over een overdekte jungle, de Jungle Dome. Alle parken beschikken over professionele Business Centers met vergaderzalen van verschillende grootte, genoeg faciliteiten voor verscheidene teambuildings en accommodaties.

Duitsland

Duitsland

Voor elk evenement de geschikte locatie

De Meetings & Events parken van Duitsland zijn de perfecte locatie voor uw vergaderingen, incentives en teambuildings. U beschikt over 5 Center Parcs parken, die alle beschikken over professionele Business Centers met vergaderzalen, faciliteiten voor teambuildings en accommodaties.

Frankrijk

Frankrijk

De ideale locatie voor zakelijke bijeenkomsten

In Frankrijk heeft u de beschikking over een totaal van maar liefst 16 parken, met allemaal hun eigen unieke aspecten. U kunt er terecht voor vergaderingen, incentives en events. Ook voor teambuildings bent u hier aan het juiste adres.  Alle parken beschikken over professionele vergaderzalen van verschillende grootte, genoeg faciliteiten voor verscheidene teambuildings en accommodaties.

Spanje

Spanje

Het hele jaar door zon

Spanje is een top bestemming voor uw teambuilding. Onze residenties en vakantieparken zijn ideaal om uw evenementen in te organiseren.

Pierre & Vacances heeft 5 bestemmingen voor uw evenementen :
In Catalonië:
• Bonavista de Bonmont
In Andalusië:
• Terrazas Costa del Sol
• Estepona
• Hôtel El Puerto
Op de Canarische eilanden:
• Fuerteventura Origo Mare