Incentives

Event & Feest

Een groots opgezet event, een congres of feest, het vraagt heel wat organisatie. Het Meetings & Events team organiseert uw event op basis van uw wensen en budget. Meetings & Events neemt u alles uit handen en zorgt ervoor dat alles op rolletjes loopt. Of dat nu voor 20 of voor 3000 genodigden is. In de inspirerende omgeving van onze parken maakt u er een onvergetelijke belevenis van. Wij zullen uw evenement tot in de puntjes voorbereiden en gedurende het event zorgen dat alles op rolletjes verloopt, zodat het zowel voor u als uw gasten een onvergetelijke dag wordt!

Meetings & Events maakt voor de organisatie van uw event gebruik van de unieke locaties die op onze parken aanwezig zijn. Een greep uit onze (thema)locaties waar u zo gebruik van kunt maken; de Jungle Dome inclusief Jungle Lodges op Het Heijderbos, de Discovery Bay op De Vossemeren, De Hamilton’s Bar op De Eemhof, De Beach Factory en Sharky’s op Park Zandvoort en Caribe met een schitterend uitzicht over het Grevelingenmeer op Port Zélande.

Naast deze unieke locaties passen wij uiteraard onze andere parklocaties en bestaande restaurant concepten zo in dat ze een onderdeel uit kunnen maken van uw onvergetelijke event.

Naast deze unieke locaties passen wij uiteraard onze andere parklocaties en bestaande restaurant concepten zo in dat ze een onderdeel uit kunnen maken van uw onvergetelijke event.

Referenties

Geo weekend

Het was een heel fijn weekend waar we met zijn allen van genoten hebben. Zowel ontbijt, lunch als diner was zeer uitgebreid en lekker. Ons bedrijf is er hechter en sterker uitgekomen en we hebben met zijn allen genoten van een fijn teambuilding weekend. Tot de volgende keer!

, ~ Geo Solutions

Meer info

Back to connect - 40 Year Edition Enovation

De goede samenwerking en communicatie met Center Parcs maakte dit event tot een groot succes. Er werd goed meegedacht en alles was bespreekbaar. Ook tijdens het event heeft iedereen hard gewerkt en zijn best gedaan – en altijd met een grote glimlach.

, ~ Enovation

Meer info