Vergaderen

In onze parken heeft u de beschikking over een volledig uitgerust Business Center die bijzonder zijn geschikt voor een congres of voor vergaderen met uw collega’s. Ze zijn namelijk allen gelegen midden in de natuur, en zijn daardoor de gedroomde locatie voor uw zakelijke bijeenkomsten. U kunt er vergaderen, brainstormen en teambuilden, maar ook herbronnen. Business parken met de natuur als inspiratiebron zonder ook maar iets in te boeten aan kwaliteit en professionaliteit. Bij ons combineert u moeiteloos het zakelijke met het informele. Van een congres tot een teambuildingactiviteit in besloten kring, met onze ervaring en uitgebreide aanbod van mogelijkheden is uw zakelijke activiteit bij Meetings & Events altijd een schot in de roos. Of dat nu voor 20 of voor 3000 genodigden is. In de inspirerende, unieke omgeving van onze parken maakt u er een onvergetelijke belevenis van. Onze accommodaties variëren van basis comfort tot zéér luxe en bieden daarmee voor eenieder wat wils. Al onze parken beschikken over diverse restaurantconcepten en cafés. Naast onze meeting faciliteiten verzorgen wij ook graag uw catering in de vorm van een buffet, een receptie of een banket.
Meer informatie

Referenties

Offsite

The experience at the Center Parcs was great from the start to the end, and we can only recommend it for a major event !

, ~ Air Liquide

Meer info

Business meeting Infinitas Technology

De Eemhof is the perfect location for a relaxing but also inspiring business event, with all kinds of options for meetings, activities and accommodations. The Meetings & Events team will do anything to help you achieve a very successful event!

, ~ Infinitas Technology

Meer info