Vergaderen

In onze parken heeft u de beschikking over een volledig uitgerust Business Center die bijzonder zijn geschikt voor een congres of voor vergaderen met uw collega’s. Ze zijn namelijk allen gelegen midden in de natuur, en zijn daardoor de gedroomde locatie voor uw zakelijke bijeenkomsten. U kunt er vergaderen, brainstormen en teambuilden, maar ook herbronnen. Business parken met de natuur als inspiratiebron zonder ook maar iets in te boeten aan kwaliteit en professionaliteit. Bij ons combineert u moeiteloos het zakelijke met het informele. Van een congres tot een teambuildingactiviteit in besloten kring, met onze ervaring en uitgebreide aanbod van mogelijkheden is uw zakelijke activiteit bij Meetings & Events altijd een schot in de roos. Of dat nu voor 20 of voor 3000 genodigden is. In de inspirerende, unieke omgeving van onze parken maakt u er een onvergetelijke belevenis van. Onze accommodaties variëren van basis comfort tot zéér luxe en bieden daarmee voor eenieder wat wils. Al onze parken beschikken over diverse restaurantconcepten en cafés. Naast onze meeting faciliteiten verzorgen wij ook graag uw catering in de vorm van een buffet, een receptie of een banket.
Meer informatie

Referenties

Geo weekend

Het was een heel fijn weekend waar we met zijn allen van genoten hebben. Zowel ontbijt, lunch als diner was zeer uitgebreid en lekker. Ons bedrijf is er hechter en sterker uitgekomen en we hebben met zijn allen genoten van een fijn teambuilding weekend. Tot de volgende keer!

, ~ Geo Solutions

Meer info

Back to connect - 40 Year Edition Enovation

De goede samenwerking en communicatie met Center Parcs maakte dit event tot een groot succes. Er werd goed meegedacht en alles was bespreekbaar. Ook tijdens het event heeft iedereen hard gewerkt en zijn best gedaan – en altijd met een grote glimlach.

, ~ Enovation

Meer info