Vergaderen

In onze parken heeft u de beschikking over een volledig uitgerust Business Center die bijzonder zijn geschikt voor een congres of voor vergaderen met uw collega’s. Ze zijn namelijk allen gelegen midden in de natuur, en zijn daardoor de gedroomde locatie voor uw zakelijke bijeenkomsten. U kunt er vergaderen, brainstormen en teambuilden, maar ook herbronnen. Business parken met de natuur als inspiratiebron zonder ook maar iets in te boeten aan kwaliteit en professionaliteit. Bij ons combineert u moeiteloos het zakelijke met het informele. Van een congres tot een teambuildingactiviteit in besloten kring, met onze ervaring en uitgebreide aanbod van mogelijkheden is uw zakelijke activiteit bij Business Solutions altijd een schot in de roos. Of dat nu voor 20 of voor 3000 genodigden is. In de inspirerende, unieke omgeving van onze parken maakt u er een onvergetelijke belevenis van. Onze accommodaties variëren van basis comfort tot zéér luxe en bieden daarmee voor een ieder wat wils. Al onze parken beschikken over diverse restaurantconcepten en cafe’s. Naast onze meeting faciliteiten verzorgen wij ook graag uw catering in de vorm van een buffet, een receptie of een banket.

Meer informatie?
Bel dan tijdens de kantooruren naar 0032-11616135 of mail uw aanvraag naar business.solutions@groupepvcp.com en wij nemen contact met u op.
Meer informatie

Referenties

Rapper op stap

"Sunparks De Kempense Meren is de ideale uitvalsbasis voor evenementen dat je kan inrichten naar wens met alles tot in de puntjes geregeld."

, ~ Iedereen Verdient Vakantie - Toerisme Vlaanderen

Meer info