Vergaderen

In onze parken heeft u de beschikking over een volledig uitgerust Business Center die bijzonder zijn geschikt voor een congres of voor vergaderen met uw collega’s. Ze zijn namelijk allen gelegen midden in de natuur, en zijn daardoor de gedroomde locatie voor uw zakelijke bijeenkomsten. U kunt er vergaderen, brainstormen en teambuilden, maar ook herbronnen. Business parken met de natuur als inspiratiebron zonder ook maar iets in te boeten aan kwaliteit en professionaliteit. Bij ons combineert u moeiteloos het zakelijke met het informele. Van een congres tot een teambuildingactiviteit in besloten kring, met onze ervaring en uitgebreide aanbod van mogelijkheden is uw zakelijke activiteit bij Business Solutions altijd een schot in de roos. Of dat nu voor 20 of voor 3000 genodigden is. In de inspirerende, unieke omgeving van onze parken maakt u er een onvergetelijke belevenis van. Onze accommodaties variëren van basis comfort tot zéér luxe en bieden daarmee voor een ieder wat wils. Al onze parken beschikken over diverse restaurantconcepten en cafe’s. Naast onze meeting faciliteiten verzorgen wij ook graag uw catering in de vorm van een buffet, een receptie of een banket.
Meer informatie

Referenties

Familieweekend Fieldside

Al van bij het inchecken werden we meteen goed ontvangen. Het weekend verliep vlot en ontspannen. Het was het perfecte weekend om onze werknemers extra in de watten te leggen.

, ~ Fieldside nv

Meer info

Company Weekend

"We could not have wished for a better Company Weekend to reconnect with our colleagues after the Covid situation. The staff at Center Parcs were extremely helpful and friendly, we had the best time. Thank you!"

, ~ Wipro

Meer info