Teambuilding

Indoor- en outdoor teambuilding op maat

Teambuilding

Niets fijner dan uw collega’s of partners beter te leren kennen tijdens een ongedwongen team building activiteit. Inspireer en motiveer elkaar tijdens een interessante team building bij Center Parcs. We hebben prachtige vakantieparken in de natuur door heel België, deze lenen zich perfect voor teambuilding activiteiten. We nemen alles uit handen zodat uw collega’s, partners en klanten kunnen genieten van alles wat wij te bieden hebben.

Center Parcs als teambuilding locatie

Drie woorden: natuur, ontspanning en inspiratie. Dat is wat onze teambuilding locaties het beste omschrijft. Omringd door rust en de prachtige natuur zijn onze parken de perfecte locatie voor het doen van verschillende teambuilding activiteiten. Benieuwd waar u samen met uw team terechtkunt? We vertellen het graag!

De Vossemeren in Belgisch-Limburg

Op de grens van Nederland en Belgisch-Limburg vindt u De Vossemeren op een centrale plek. Makkelijk bereikbaar vanuit verschillende uithoeken en dankzij onze accommodaties en vergaderzalen een aanrader wat betreft team building activiteiten. Bij De Vossemeren kunt u onder andere boogschieten, mountainbiken, bowlen, expedities in de natuur doen en nog veel meer. Bij een van onze horecagelegenheden kunt u genieten van een heerlijke lunch of diner.

Kempense Meren in het hartje van de Antwerpse Kempen

Dit breed opgezette vakantiepark leent zich geweldig voor groepen die ervan houden om in de natuur te zijn, maar hier niet ver voor hoeven te reizen. In het hart van de Antwerpse Kempen, waar de natuur inspireert en verbindt, kunt u de leukste team building activiteiten organiseren. Denk aan Stand Up Paddling, Padel, Squash en andere leuke teambuildingsactiviteiten. Het is de perfecte locatie voor bijeenkomsten en vergaderingen. Vanzelfsprekend met heerlijk verzorgde maaltijden en een aangenaam verblijf in onze unieke omgeving.

Les Ardennes in de ongerepte natuur

Als bedrijf een actieve teambuilding doen, zorgt voor een betere band en onderling vertrouwen. Die actie en ontspanning vindt u gegarandeerd tijdens een teamuitje in ons park Les Ardennes. Midden in de ongerepte natuur doen jullie mee aan binnen- en buitenactiviteiten zoals het avonturenparcours, laser battle, boogschieten of sluit aan bij onze gastronomische wandeling. Verder is ons kasteel beschikbaar voor memorabele zakelijke bijeenkomsten, bedrijfsseminaries, natuurlijk team building en vele andere activiteiten. 

Park De Haan aan de Belgische kust

Pal aan het langste strand van België, vindt u het gezellige kustplaatsje de Haan. Ons gelijknamige park is niet voor niets perfect voor ontspannen teambuilding. We bieden verschillende activiteiten die geschikt zijn voor zakelijke bijeenkomsten. Hier kunnen jullie werken aan teambuilding tijdens laser battle, boogschieten of tijdens een vriendschappelijk potje beach volleybal. Bijkomend voordeel: Park De Haan ligt op 15 minuten rijden van de E40.

Terhills Resort nabij Nationaal Park de Hoge Kempen

Zegt u Terhills Resort, dan zegt u luxe. Hier komen de natuur en luxe harmonieus samen. Onze elegante cottages garanderen een heerlijk verblijf. Op het park zijn er verscheidene teambuilding activiteiten te ondernemen. Van een escape game op het meer tot een yoga sessie. Dit park maakt het ook mogelijk om in het Business Center grote events te organiseren. Kortom: het park biedt interessante teambuilding activiteiten aan voor kleine en grote groepen.

Verblijven in de natuur als inspiratie

We hebben het te danken aan de prachtige natuur in België dat we op zulke bijzondere locaties een vakantiepark hebben. Door uzelf en uw collega’s, partners en klanten te omringen door ongerepte natuur of het strand, zult u een onvergetelijke tijd hebben. U overnacht in stijl, kunt genieten van heerlijke maaltijden en zult uw ogen uitkijken in onze parken. Goed samenwerken tijdens een escape game, elkaar leren vertrouwen tijdens het klimmen en sterk communiceren tijdens de laser battle. Dat wordt een team building om nooit te vergeten.

Overnachten in onze parken

Center Parcs is een begrip geworden in België en dat is niet voor niets. Onze elegant ingerichte cottages zijn beschikbaar in verschillende luxeniveaus. Er zijn allerlei extra services bij te boeken die de teambuilding ervaring nog beter maken. Daarnaast worden er talloze activiteiten georganiseerd. Van jong tot oud, van ontspanning tot activiteiten voor de sportievelingen en tot slot natuurlijk onze USP: die fenomenale natuur. Alle parken staan midden in de natuur, want tot rust komen en ontspanning staan centraal bij Center Parcs. 

Center Parcs als team building locatie

Zoekend naar een interessante en inspirerende manier om uw collega’s, partners of klanten beter te leren kennen? Kom naar Center Parcs voor een onvergetelijke teambuilding dag. Interesse of meer weten? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende prijsopgave. We verwelkomen u graag op een van onze parken voor een teambuilding op maat!

Referenties

Noor Vision Team Event

Center Parcs bood de perfecte mix van ontspanning en activiteit, waardoor ons team zich zowel verfrist als verbonden voelde. Een onvergetelijke ervaring op een prachtige locatie!

, ~ Noor Vision

Meer info