• 2 Vergaderzalen
  75 Personen
 • 420 Personen
  (Incentives)
 • 323 accommodaties
 • 2 Restaurants, 2 Bar(s)
  420 Zitplaatsen
 • Het hele jaar geopend

Fuerteventura

De Canarische Eilanden, ten westen van de Marokkaanse kust, hebben de bijnaam gekregen als de eilanden met de "eeuwige lente".
Het Fuerteventura Origo Mare resort ligt op het tweede voornaamste eiland van de Canarische Eilanden-archipel. Met haar vulkanische landschappen en 150km aan strand is dit de perfecte plek voor watersport. Het resort ligt dicht bij het strand van Cotillo (15km afstand) en het strand van Corralejo (20km afstand). Het kraterpark, een 500m2 groot watergebied, is samengesteld uit een golfslagbad, glijbanen, een klimwand, een waterboom en kinderbaden.
Een ander zwembad, het hele jaar verwarmd, verwelkomt volwassenen in een zen atmosfeer.
Meer dan 40 activiteiten worden aangeboden, en in het bijzonder, water activiteiten en avontuurlijke sporten voor succesvolle stimulerende programma's in de omgeving.

De verschillende restaurants van het landgoed en de 4 op kinderactiviteiten gerichte ruimtes zijn aanpasbare ruimtes. De ruimtes, varierend van 65 to 90m², kunnen 40 tot 75 mensen verwelkomen met een theateropstelling (en 24 tot 65 personen als er een schoolklasinrichting staat.)
Verhuur audiovisuele middelen: beschikbaar op aanvraag

Doelen behalen? Uitdagingen aangaan?

U kunt rekenen op de dienstverlening van onze teams en onze partners die al 20 jaar ervaring hebben in het creëren van groepsdynamiek.

Bepaal uw doelen. Test waartoe uw teams in staat zijn. Beloon uw medewerkers. We adviseren u bij de invulling van uw projecten.

U kunt kiezen: incentives, teambuilding, sportieve uitdagingen. Door het ruime aanbod van activiteiten kunnen we werksessies met ontspanning combineren.

Wissel elkaar af. Vertrouw op onze teams die zorgen voor een perfecte organisatie zodat het uw deelnemers aan niets ontbreekt!

Het Fuerteventura Origo Mare resort biedt een keuze aan van studios en villa suites met een terras op de eerste verdieping en een tuin. Ze zijn verzameld in 5 blokken genoemd "Oases". Elk van deze "Oases" heeft haar eigen zwembad en kinderbad.
De appartementen, van de studios uitgerust voor 2 mensen tot de villa suite uitgerust met 3 kamers voor 7 mensen, biede luxe comfort en hebben: Een kleine keuken, badkamers of douche met toiletten en een haardroger (2 badkamers voor de drie- en vierkamer appartementen), Telefoon*, flatscreen televisie, kluis* en airconditioning (koelen/verwarmen)

*extra toeslag

Het resort biedt verschillende eetruimtes aan: het voor 300 zitplaatsen "Mauna Loa" restaurant met een buitenterras waar je kan genieten van een lunchbuffet of diner. Daanaast biedt het resort het "à la carte" restaurant "Chimborazo" aan, met 120 zitplaatsen.
Om te lunchen kun je naar de "Krakatoa" snackbar bij het kraterpark, waar je een lichte lunch mogelijk is.
We kunnen ook privéruimtes creëren in deze genoemde locaties om evenementen voor u te organiseren.
Naast onze gebruikelijke etensvoorzieningen (ontbijt, halfpension en volpension), bieden we ook een "all-inclusive" pakket aan, inclusief drinken buiten de standaard etenstijden. Hetzelfde geldt voor snacks (neem contact met ons op voor meer informatie).

In het resort
Het resort heeft meer dan 10 zwembaden van 5000m² tot 1000m² grote wateroppervlakte. (golfslagbad, glijbanen, water tee en een kinderbadje). Het heeft ook een multi-sport complex, 2 tennisbanen, een beachtennisveld, een krachttrainingsruimte met gewichten, een mini-golfbaan, en twee jeu de boules banen.
Fietsen kun je huren bij het fietscentrum om het fietsen te oefenen op de weg of in de bergen. Ook kun je hier mountain bikes, city bikes, eletrische fietsen en racefietsen huren.

in de omgeving
Watersport (windsurfen, surfen, kitesurfen, paddle surfen, scubaduiken, snorkelen, fly-boarden, jet-skien, diepzee vissen): Het YOLO riders team, gelegen op het resort..
Tours: Lobos eilanden, Lanzarote, Een tour over het eiland, zeil tour, Dolfijnen kijken, paard rijden, quads, jeeps, buggy's of fietstochten, bergwandelen.
Ook te bezoeken: Het oasis wildlife park in het zuiden van het eiland.

*extra toeslag

Adres

100
35650 Lajares
Spanje

GPS coördinaten

 • latitude : 28.73080100
 • longitude : -13.94820000

Routebeschrijving

 • Routebeschrijving

  Vanaf de luchthaven van Fuerteventura:
  - Ga richting FV-2 Puerto del Rosario en vervolgens richting FV-3 La Oliva - 1 Corralejo
  - Bij aankomst in Corralejo gaat u op de eerste rotonde...

  Vanaf de luchthaven van Fuerteventura:
  - Ga richting FV-2 Puerto del Rosario en vervolgens richting FV-3 La Oliva - 1 Corralejo
  - Bij aankomst in Corralejo gaat u op de eerste rotonde rechtdoor naar de Avenida Islas Canarias
  - Op de tweede rotonde (het voetbalveld) neemt u de 3e afslag naar de FV-101 richting La Oliva, vervolgens de FV-109 tot aan Lajares
  - Op de volgende rotonde neemt u de 1e afslag richting Majanicho

  Lees meer Sluiten
 • Per vliegtuig

  DE LUCHTHAVEN VAN FUERTEVENTURA

Misschien bent u ook geïnteresseerd in: