• 1380 Personen
  (Incentives)
 • 280 accommodaties
 • 2 Restaurants, 1 Bar(s)
  456 Zitplaatsen
 • Het hele jaar geopend

Oostduinkerke aan zee

In het natuurlijke landschap gevormd door polders, duinen, strand en zee, ligt Sunparks Oostduinkerke aan zee. Vergaderen in Sunparks Oostduinkerke heeft dus echt wel een bijzondere sfeer!

Sunparks Oostduinkerke aan zee is de ideale uitvalsbasis voor uw meetings, trainings en incentives in de buurt met een gezelschap tot 400 personen. Vanuit het park kunt u deelnemen aan tal van activiteiten. Sunparks Oostduinkerke aan zee heeft alles om van uw bijeenkomst een onvergetelijk evenement te maken met een breed aanbod aan accommodaties met onze Select en Exclusive vakantiehuizen.

Sunparks Oostduinkerke aan zee is de ideale uitvalsbasis voor uw trainingen en incentives in de omgeving met een gezelschap tot 400 personen. Verder kunt u hier ook terecht voor het organiseren van feesten, groepsverblijven, familiefeesten, bedrijfsuitje, teambuilding en training en meer.

Sunparks Oostduinkerke aan zee heeft alles om van uw bijeenkomst een onvergetelijk evenement te maken.

In Sunparks Oostduinkerke aan zee heeft u de keuze uit Select of Exclusive vakantiehuizen. Al onze vakantiehuizen zijn uitgerust met een eet- en woonkamer met televisie en open haard, een ingerichte keuken, aparte slaapkamers en badkamer, een apart toilet en een terras. Voor een echt luxe verblijf zijn er onze Exclusive vakantiehuizen met bijzonder extra's als een flat screen televisie en een infrarood sauna.

Sunparks Oostduinkerke aan zee beschikt over twee restaurants:

- Restaurant/pizzeria
- Burgerrestaurant

De uitgestrekte stranden en duinen rond Sunparks Oostduinkerke aan zee lenen zich perfect voor tal van teambuildingactiviteiten, evenals onze eigen sportfaciliteiten. U kunt hier onder andere terecht voor wind- en kitesurfen, zeilen, strandspelen, vissen op de Noordzee, squash, badminton, fitness, bowling, minigolf en fietsen. Uiteraard bespreken wij graag een programma op maat met u.

Adres

158 Polderstraat
8670 Oostduinkerke
België

GPS coördinaten

 • latitude : 51.13240100
 • longitude : 2.71131000

Routebeschrijving

 • Routebeschrijving

  Zuid
  A17:Kortrijk / Brugge, richting Brugge. Aansluiting nemen met E40 richting Oostende. E40: Brussel / Oostende, richting Veurne / Dunkerque volgen tot in Nieuwpoort. Afrit 3: Nieuwpoort....

  Zuid
  A17:Kortrijk / Brugge, richting Brugge. Aansluiting nemen met E40 richting Oostende. E40: Brussel / Oostende, richting Veurne / Dunkerque volgen tot in Nieuwpoort. Afrit 3: Nieuwpoort. Aan de derde lichten linksaf.
  Oost
  E40: Brussel / Oostende, richting Veurne / Dunkerque volgen tot in Nieuwpoort. Afrit 3: Nieuwpoort. Aan de derde lichten linksaf.
  West
  A19: Ieper / Brugge, richting Veurne, aansluiten met E40 richting Oostende. Afrit 3: Nieuwpoort. Aan de derde lichten linksaf.

  Openbaar vervoer
  U kunt Sunparks Oostduinkerke aan Zee bereiken met de buslijnen 68 en 69.

  Lees meer Sluiten

Misschien bent u ook geïnteresseerd in: