Weekend De Vossemeren - Attero

Weekend De Vossemeren - Attero

Wij hebben met 141 collega's een weekend verbleven op De Vossemeren. Gedeeltelijk in hotelkamers en deels in Premium cottages. Aankomst was perfect geregeld. Alles stond klaar op naam. Alle cottages en hotelkamers zagen er prima uit. Netjes schoon en veel collega's waren naast elkaar gepland wat erg gezellig was. De hotelgasten konden gebruik maken van het ontbijt in Evergreenz. Dit was prima. Voldoende keuze en verse producten.

Onze collega's konden het gehele weekend vrij besteden binnen het park. Zo hebben zij in selecte groepen samen gedineerd, bowlingbanen gehuurd, met grote groepen in de Market Dome geborreld en uiteraard gezwommen. Personeel was erg vriendelijk en vaak werden er zonder dat we het vroegen al een aantal tafels bij elkaar vrijgehouden voor ons. Erg netjes.

Op zaterdagavond hebben we de gehele groep uitgenodigd in de Discovery Bay. Deze hebben we afgehuurd voor een gezamelijke BBQ. Het was erg goed. Zeer veel keuze en goede kwaliteit. De combinatie van de BBQ met de Discovery Bay werd vooral door ouders met kinderen als zeer prettig ervaren. Er werd toezicht gehouden op de kids terwijl zij zelf rustig konden eten en kletsen met collega's. Later op de avond toen de kleine kinderen weg waren zijn er ook nog veel volwassenen de Discovery Bay ingegaan wat natuurlijk voor de nodige hilariteit heeft gezorgd. Enkele collega's met kinderen zijn op zondagavond vertrokken. De overige zijn maandagmorgen na het ontbijt naar huis gegaan.