DHL EuroCup 2015

Center Parcs De Vossemeren

DHL EuroCup 2015

Na een pauze van 7 jaar kan het voor ons weer in Center Parcs De Vossemeren doorgaan. Eurocup 2015! Met een frisse wind en een nieuw concept voor dit jaar is de EuroCup is  waarschijnlijk de grootste en beste in de geschiedenis.

40 Naties, 53 Europese teams, 48 voetbal teams en 29 cheerleading teams hebben deelgenomen. Een ongelooflijk weekend met voetbal toernooien en cheerleader wedstrijden en niet te vergeten de vele deelnemers die supporterden voor de teams.

Enkele getuigenissen van deelnemers:

"Ik ben dankbaar dat de DHL-geest in Lommel terug tot leven werd gebracht, met alle nieuwe en bekende internationale collega's. Sinds 2008, hebben we gewacht om de magie van het grootste evenement van het jaar opnieuw te voelen; "Het lachen, het plezier, de vreugde, van klein tot groot-" As One "overal".

“Graag bedank ik alle DHL collega's voor een geweldig weekend en spectaculaire tijd samen in Lommel! De EuroCup 2015 was sensationeel!"

"Wow DHL EuroCup – die weten hoe je een echt feest moet orgraniseren" Ik was helemaal overweldigd door de grootte, de reikwijdte en de organisatie van het evenement. "Het was net de Olympische spelen in het klein!"

“EuroCup 2015 was een prachtige manier om weer samen te komen. Wij hebben zoveel prachtige herinneringen en hopen we deze volgende keer weer bij u kunnen ervaren!”