Core weekend uitje Topicus B.V.

Core weekend uitje Topicus B.V.

Met veel plezier kijken we terug op een fantastisch weekend op De Eemhof. We hadden een verblijf geboekt van vrijdag tot zondag, waarbij we de beschikking hadden over diverse 6-persoons huisjes. Vrijdagavond een activiteit buiten het park gedaan, namelijk een uitstapje naar Spakenburg.

Zaterdagochtend hebben we de Adventure Challenge gedaan en daarna een gezamenlijke lunch bij de Action Factory. 's Middags een activiteit naar keuze en 's avonds de Hamilton's Bar afgehuurd voor een privé feest met DJ en karaoke.

Op zondagmorgen gezamelijk afgesloten met een ontbijtbuffet in een aparte hoek van het restaurant. We hebben een fantastisch weekend gehad, met voor ieder wat wils.

De facilititeiten van het park stonden het hele weekend tot onze beschikking. Tussendoor ook vrije tijd gehad, waar iedereen ook zijn eigen ding kon doen. We hebben geen wanklank gehoord, alles was goed en leuk georganiseerd.

Voor ons, als organisatie team, vonden wij jullie flexibiliteit geweldig en erg prettig dat we een vaste contactpersoon hadden. Alles was bespreekbaar! We hebben genoten. HET WAS HELEMAAL TOP!