Zakelijk huren

Woonruimte voor medewerkers of expats

Tijdelijke woonruimte

Bent u op zoek naar tijdelijk onderdak?
Heeft u net een werkproject gekregen waarbij uw medewerkers tijdelijk onderdak nodig hebben, heeft u expats in dienst of zoekt u tijdelijke woonruimte in verband met een verhuizing of verbouwing, dan biedt Center Parcs Business Solutions u de perfecte oplossing! Onze diverse accommodaties zijn uitstekend geschikt om er een langere periode in te verblijven. Wij bieden u speciale tarieven voor de verhuur van accommodaties gedurende periodes langer dan 4 weken.

De voordelen van onze lange termijn oplossingen:
• Onze parken zijn door het hele land gelegen en dus altijd in de buurt van uw specifieke bestemming.
• Wij bieden eenvoudige tot super-de-luxe accommodaties aan, waarbij het verbruik van gas, water en elektriciteit inbegrepen zijn.
• Wij verzorgen voor u een comfort arrangement bestaande uit opgemaakte bedden & handdoeken en indien gewenst een tussentijdse schoonmaak.
• Groot kostenvoordeel t.o.v. huurhuizen en hotels

Meer informatie?
Wilt u meer informatie ontvangen over tijdelijke woonruimte? Dan adviseren wij u gebruik te maken van onderstaande contactgegevens:
Center Parcs De Eemhof
0031 (0)36 522 91 72 / business.solutions.eh@groupepvcp.com 
Center Parcs Park Zandvoort
0031 (0)23 574 11 24 / business.solutions.zv@groupepvcp.com
Center Parcs Het Heijderbos
0031 (0)485 49 68 57 / business.solutions.hb@groupepvcp.com

Voor onze overige parken: Bel dan tijdens de kantooruren naar 0032 (0)11 616114 of mail uw aanvraag naar business.solutions@groupepvcp.com en wij nemen contact met u op.

Accommodaties