• 180 Personen
  (Incentives)
 • 328 accommodaties
 • 1 Restaurants, 2 Bar(s)
  180 Zitplaatsen
 • Het hele jaar geopend

Manilva - Malaga

Welkom in Andalusië, een regio met 300 zonnige dagen per jaar, een rijke historie, cultuur en de geboorteplaats van de Flamenco dans.
Het Terrazas Costa del Sol Resort ligt 50 km ten zuiden van Marbella, een illustratief stadje voor echte wereldburgers aan deze kust.
Het resort ligt verspreid over terassen met prachtig uitzicht over de Middellandse Zee en de straat van Gibraltar.
Uitgerust met een restaurant, een bar, twee zwembaden en vele sportvelden is het resort de ideale bestemming voor je incentives.
Dichtbij het resort krijgen de sportliefhebbers de kans om te golfen op een van de vele lokale golbanen, die in overvloed aanwezig zijn in deze regio. Daarnaast zijn er vele verschillende activiteiten te ondernemen op het land en op het water.
Je kan ook het maximale uit je verblijf halen aan de Costa del Sol om de regio te ontdekken van Malaga tot Gibraltar. De mysterieuze witte dorpjes op de bergrug, en de prachtige stadjes van de Ronda provincie, of iets verderop, Sevilla, Grenada en Cordoba zijn prachtige plaatsen om te bezoeken.

De vier op kinderactiviteiten gerichte ruimtes zijn aanpasbaar op aanvraag.
Deze ruimtes kunnen 25 tot 40 personen waarborgen als er gebruik wordt gemaakt van een theateropstelling.
Verhuur audiovisuele middelen: op aanvraag

Doelen behalen? Uitdagingen aangaan?

U kunt rekenen op de dienstverlening van onze teams en onze partners die al 20 jaar ervaring hebben in het creëren van groepsdynamiek.

Bepaal uw doelen. Test waartoe uw teams in staat zijn. Beloon uw medewerkers. We adviseren u bij de invulling van uw projecten.

U kunt kiezen: incentives, teambuilding, sportieve uitdagingen. Door het ruime aanbod van activiteiten kunnen we werksessies met ontspanning combineren.

Wissel elkaar af. Vertrouw op onze teams die zorgen voor een perfecte organisatie zodat het uw deelnemers aan niets ontbreekt!

Een verblijf in Andalusië met luxe comfort in ruimte appartementen, allemaal volledig uitgericht en voorzien van airconditioning. Alle appartementen hebben een terras met uitzicht over de zee, de tuinen of het zwembad.
De 328 appartementen, van de tweekamerappartementen voor 4 personen tot de met 4 duplex kamers uitgeruste appartementen voor 8 personen, zijn allemaal uitgerust met een kleine keuken, een badkamer met douche of badkuipt, een kluis*, een televisie, een telefoon, gratis toegang tot basis WIFI (internetverbinding en toegang tot mails).

*extra toeslag

Onze teams leiden u naar de eetgelegen, aangepast aan uw programma.
Bij het "Don Cabanne" restaurant kun je genieten van je maaltijd terwijl je geniet van het uizicht over de straat van Gibraltar. Je kan ook de smaak van Spanje en Andalusië in de kamer met airconditioning.
In de nacht, gedurende het zomerseizoen, laat het "à la carte" "La Vela" je proeven van het plezier en de gezelligheid van een buitenbarbeque, terwijl je kijkt naar een show georganiseerd door een van onze teams.

Bij de "Don Mares" buitenbar vlak bij het zwembad, kan je overdag genieten van je vrije tijd. Je kan hier 's cocktails, ijsjes en koude en warme dranken halen. Ook kun je dit 's nachts doen.

Ten slotte, bij de "El Zorro" buitenbar, kun je relaxen en een aperitief nemen voordat je gaat dineren. Daarnaast is het mogelijk hier om een dorstlessend drankje te nemen of een kopje koffie.

EEN OP MAAT GEMAAKT WELKOM (op aanvraag)

In het resort:
een 420m² groot onoverdekt rondvorming zwembad met 9 onverwarmde massagestralen.
Een tweede 140 m² grote onoverdekt (niet verwarmd) zwembad ligt op de heuvels van de verblijven en is omsingeld met parken en recreatiegebieden. Zo kunnen volwassen genieten van een geweldige vrijetijdsbesteding en zwemplezier! Ligstoelen en parasols zijn gratis beschikbaar; hetzelfde geld voor tafelvoetbal, ping pong en de toegang tot een multifunctioneel sportveld.

In de omgeving
Wandel door de natuur (ontdek een stierenboerderij), Het Selwo natuur park (meer dan 2000 dieren in half-gevangenschap), spa, tennisbanen, paardrijden en stranden (tussen de 3 en 5 km).

Originele activiteiten
Eco-tours in de witte dorpjes van Andalusië of tours vanaf Tarifa, waar je dolfijnen kan spotten terwijl je je eigen boot bestuurd.
Volledige dagtour naar Marokko of Gibraltar, een Britse enclave in het zuiden van Europa.
Paardrijshow in Estepona

Adres

Avenida Sierra Morena, 2
29692 Manilva
Spanje

GPS coördinaten

 • latitude : 36.31819900
 • longitude : -5.25110000

Routebeschrijving

 • Routebeschrijving

  Vanaf de luchthaven van Malage, snelweg A7 (gratis) richting Cadiz.
  Bij Fuengirola de snelweg AP7-E15 nemen, nog steeds richting Cadiz
  Neem afslag 133 'Torreguadiaro' (niet de afslag...

  Vanaf de luchthaven van Malage, snelweg A7 (gratis) richting Cadiz.
  Bij Fuengirola de snelweg AP7-E15 nemen, nog steeds richting Cadiz
  Neem afslag 133 'Torreguadiaro' (niet de afslag Manilva nemen). Na het verlaten van de snelweg onder de snelweg doorrijden en bij de volgende rotonde linksaf, richting Sotogrande-Torreguadiaro.
  Op de volgende rotonde linksaf de snelweg A7 richting Estepona nemen, snelweg blijven volgen tot rotonde na ongeveer 6 km, Manilva.
  Op deze rotonde keert u om (u rijdt weer terug, omdat u niet direct linksaf de Bay Area Las Rocas in kunt slaan) en rijdt u ongeveer 2,5 km terug. Na 2,5 km afslag rechts de 'Bahia de Las Rocas', op 138 km van de A7, vervolgens de borden 'Terrazas Costa des Sol' volgen.

  Lees meer Sluiten
 • Openbaar vervoer

  STATION VAN MALAGA (100 km): hogesnelheidstreinverbindingen (AVE) met Madrid/Málaga en Barcelona/Málaga

 • Per vliegtuig

  LUCHTHAVEN VAN GIBRALTAR (25 km)
  LUCHTHAVEN VAN MALAGA (100 km)
  LUCHTHAVEN VAN JEREZ DE LA FRONTERA (120 km)
  Reizigersinformatie voor alle Spaanse luchthavens:
  Tel.: + 34...

  LUCHTHAVEN VAN GIBRALTAR (25 km)
  LUCHTHAVEN VAN MALAGA (100 km)
  LUCHTHAVEN VAN JEREZ DE LA FRONTERA (120 km)
  Reizigersinformatie voor alle Spaanse luchthavens:
  Tel.: + 34 902 40 47 04 et www.aena.es

  Lees meer Sluiten

Misschien bent u ook geïnteresseerd in: