• 5 Vergaderzalen
  240 Personen
 • 5000 Personen
  (Incentives)
 • 1000 accommodaties
 • 9 Restaurants, 1 Bar(s)
  2100 Zitplaatsen
 • Het hele jaar geopend

Park Allgäu

Gelegen aan de voet van de Allgaüer Alpen en omringd door bossen en weides, biedt Center Parcs Park Allgäu ontelbaar veel mogelijkheden om jouw zakelijk evenement tot een succes te maken. Het Business Center beschikt over vijf vergaderzalen met daglicht en moderne technologie, waardoor het de ideale locatie is voor allerlei soorten vergaderingen en evenementen. Vul je vergadering of zakelijk evenement daarnaast aan met een teambuildingsactiviteit, zowel op als buiten het park zijn er voldoende mogelijkheden.
Wist je dat de architectuur van de cottages en het centrum volledig zijn geïntegreerd in het bestaande landschap? Park Allgäu heeft dan ook als eerste vakantiepark een gouden DGNB certificaat uitgereikt gekregen door de German Sustainable Building Council voor het duurzame concept.

De vijf moderne vergaderzalen zijn de ideale locatie voor het organiseren van uw vergadering, seminar, conferentie, diner en andere zakelijke evenementen. Door het flexibele wandsysteem is het mogelijk om zalen samen te voegen, waardoor u uit tal van mogelijke zaalcombinaties kunt kiezen.Verder zijn alle zalen voorzien van een beamer, projectiescherm, flip-over, telefoon, WLAN en airconditioning.

Bärenköpfle
Stuiben
Rindalphorn
Hochgrat
Hochhäderich (Boardroom)
Bärenköpfle + Stuiben
Rindalphorn + Hochgrat

Capaciteit van de zalen

Capaciteit van de zalen
  Oppervlaktein meter2 Afmetingenin meter Plafond
in meter
Theater School U-vorm Carré Cabaret
Bärenköpfle 96 9x10 4.9 80 40 26 32 48
Stuiben 96 9x10 4.8 80 40 26 32 48
Rindalphorn 41 6x7 4.8 36 18 14 16 24
Hochgrat 41 6x7 4.8 36 18 14 16 24
Hochhäderich (Boardroom) 36 6x6 4.8 - - - 16 -
Bärenköpfle + Stuiben 192 18x10 4.8 162 80 - - 112
Rindalphorn + Hochgrat 82 12x7 4.8 64 36 - 56 56
Move left Move right

De ligging van het park aan de voet van de Allgäuer Alpen, de talrijke binnen- en buitenactiviteiten en de ruime Market Dome met zes restaurants maken het park ideaal voor zowel kleine als grote zakelijke evenementen, incentives, vergaderingen en teambuilding. Daarnaast is het ook mogelijk om bij grote evenementen het park volledig af te huren (buy-out).
De combinatie van alles wat Park Allgäu te bieden heeft, zal uw evenement tot een onvergetelijke gebeurtenis maken.
Market Dome met zes restaurants, twee podia en een evenemententerein van maximaal 3.000 m²
Aqua Mundo met meer dan 6.600 m² aan evenemententerrein in subtropische sferen
Outdoor ruimtes voor extra tentconstructies tot wel 3.000 m²
Outdoor gebieden voor avontuurlijke activiteiten te midden van de natuur: boven het water, op duizelingwekkende hoogte of in de bossen en weilanden
Breed aanbod aan indoor activiteiten
Breed aanbod aan accommodaties (totaal 5000 bedden)
Buy-out: exclusieve uitkoop van het gehele park met een totale oppervlakte van 180 ha

Te midden van de prachtige natuur van Allgäu biedt Center Parcs Park Allgäu 1000 comfortabel ingerichte cottages aan. Kies tussen Comfort cottages, Premium cottages met meer comfort, VIP cottages met een eigen sauna en - gloednieuw bij Center Parcs - Exclusive cottages in chaletstijl met nóg meer luxe. Voor rolstoelgebruikers zijn er drempelvrije Premium cottages beschikbaar. Als je op zoek bent naar de ultieme spa-ervaring, boek dan onze Wellness cottages met onder andere een jacuzzi op het privéterras. De ruime cottages zijn geschikt voor 2 tot 12 personen en hebben een volledig uitgeruste keuken, één tot twee badkamers en een eigen terras.

De Market Dome, een groene oase met echte palmbomen en kleine rivieren, is het hart van elke Center Parcs. Je vindt hier verschillende winkels, een bakkerij, supermarkt, 6 restaurants en gezellige koffieplekken. In totaal beschikt de Market Dome - inclusief een muziek- en showpodium - over een totale oppervlakte van ongeveer 7.000 m² en is dus uitermate geschikt voor jouw zakelijk evenement. Geniet van onze culinaire hoogstandjes in een van de volgende restaurants:
Market Restaurant (500 couverts)
Baluba Family Restaurant (150 couverts)
Fine Dining Restaurant (120 couverts)
Market Café (350 couverts)
Brauhaus (120 couverts)
Biergarten (500 couverts)
Rockets (120 couverts)

Of het nu binnen of buiten is, spannend of ontspannend; samen met jou ontwikkelen we een teambuilding dat perfect is afgestemd op al jouw wensen. Kies uit een breed scala aan activiteiten, zoals boogschieten, teamrally, raften, high-adventure, indoor en outdoor klimmen, zipline en laser battle.
Wij bieden je het benodigde advies en begeleiding om ervoor te zorgen dat jouw incentive-activiteiten, teambuildingactiviteiten en sportwedstrijden naar wens worden uitgevoerd.

Adres

Allgäuallee 40
88299 Leutkirch
Duitsland

GPS coördinaten

 • latitude : 47.78400000
 • longitude : 10.06430000

Routebeschrijving

 • Routebeschrijving

  Let op: voer bij vertrek met een navigatiesysteem "Unteröschhöfe" in om het park te bereiken. Toegang vanuit het noorden, westen, zuidwesten en oosten:
  Neem op de A96 afslag...

  Let op: voer bij vertrek met een navigatiesysteem "Unteröschhöfe" in om het park te bereiken. Toegang vanuit het noorden, westen, zuidwesten en oosten:
  Neem op de A96 afslag 8-Leutkirch-Süd richting Leutkirch. Volg de borden naar Center Parcs tot de hoofdingang van het park.

  Lees meer Sluiten
 • Per vliegtuig

  De dichtstbijzijnde luchthavens zijn de luchthaven van Memmingen (20 km rijden) en de internationale luchthaven van München (177 km rijden).

Misschien bent u ook geïnteresseerd in: