• 3 Vergaderzalen
  1200 Personen
 • 1800 Personen
  (Incentives)
 • 465 accommodaties
 • 3 Restaurants, 2 Bar(s)
  750 Zitplaatsen
 • Het hele jaar geopend

Park Nordseeküste

Dankzij zijn ideale ligging aan de Waddenzee is Park Nordseeküste de perfecte locatie voor al jouw conferenties, seminars, bijeenkomsten, banketten en evenementen. Alle aanwezigen zullen nog lang aan jouw geslaagde evenement kunnen terugdenken. De congresruimtes in het Business Center voldoen aan alle eisen inzake comfort en techniek, en het park zelf biedt eindeloos veel mogelijkheden voor een uniek evenement. Naast tochten onder begeleiding in de wadden kunt u ook deelnemen aan fietstochten, beklimmingen of boogschietlessen. Een ander voordeel van deze eventlocatie is 'FFN Friesenstrand', dichtbij de tot werelderfgoed bekroonde Waddenzee.

De drie moderne ruimtes van het Business Center van Park Nordseeküste zijn uitgerust met de nieuwste technische voorzieningen. Hier kunt u in alle rust in kleine groepen vergaderen en brainstorm- en opleidingssessies organiseren, maar ook multimediapresentaties voor maximaal 300 personen geven. Alle ruimtes werden immers uitgerust met een beamer, projectiescherm, flip-over, telefoonverbinding, WLAN-netwerk en airconditioning.

In het Business Center bestaat het WiFi-netwerk uit KPN-hotspots.

Santiago 1
Santiago 2
Santiago 3
Santiago 1+2+3
Buenos Aires

Capaciteit van de zalen

Capaciteit van de zalen
  Oppervlaktein meter2 Afmetingenin meter Plafond
in meter
Theater School U-vorm
Santiago 1 100 15,5x9,6 4,45 100 65 35
Santiago 2 80 10,4x7,8 4,45 90 60 30
Santiago 3 100 11,9x8,85 4,45 90 60 30
Santiago 1+2+3 270 - 4,45 250 180 90
Buenos Aires 1250 - - 200 200 -
Move left Move right

Dankzij zijn unieke ligging aan de tot het UNESCO-werelderfgoed behorende Waddenzee is dit de ideale locatie voor maritieme events en congressen voor maximaal 1.800 personen. Park Nordseeküste biedt voldoende ruimte voor stijlvolle bijeenkomsten en onvergetelijke evenementen.

- Multifunctionele hal met oppervlakte van 1.250 m²
- Market Dome met 3 restaurants, 2 cafés, enorme hotellobby, sportbar en eigen discotheek
- Aqua Mundo met meer dan 4.000 m² oppervlakte te land én te water, in een subtropisch sfeertje
- Friesenstrand direct aan de Waddenzee
- Overnachtingscapaciteit voor 1.850 personen
- Buy-out: u kunt het hele park ook exclusief afhuren

Het 4-sterren Premium-businesshotel telt in totaal 66 hotelkamers, 12 grote junior suites en 97 appartementen. Deel je liever een typisch Center Parcs-huisje met je collega's? Ook dat is mogelijk in onze Comfort- en VIP-woonhuisjes, inclusief dagelijkse hotelservice en eigen slaapkamers.

In totaal staan er 662 één-/tweepersoonskamers ter beschikking. Bovendien straalt elk huisje de nodige charme uit, met een individuele, stijlvolle en ruime inrichting.

Al onze huisjes hebben een compleet ingerichte keuken en badkamer en een privéterras met tuinmeubels.

Kies uit drie verschillende welzijnsniveau: een Comfort-huisje, het Premium-hotel of een VIP-huisje met privésauna en tal van andere extra's.

Geniet van eten, drinken, shoppen, ontspannen en live entertainment op de muziek- en showpodia onder de palmbomen van de Market Dome. Je kunt er kiezen uit verschillende restaurants en gezellige cafés:

- The Market Restaurant
- Trattoria

Daarnaast kunnen jouw gasten ook terecht in de verschillende winkeltjes en de ruime supermarkt. Voor uw evenement staat er een oppervlakte van ca. 1.150 m² ter beschikking. Bij mooi weer gaat het glazen dak open en kun je in 'openlucht' van jouw event genieten.

De wandelingen langs de wadden en de activiteiten op 'FFN Friesenstrand' zijn écht onvergetelijk. Toch kun je in Park Nordseeküste ook terecht voor heel wat andere teambuildingmogelijkheden. Kies één of meerdere activiteiten uit ons aanbod of stippel samen met ons een programma op maat uit.

- Wandelingen langs de tot het UNESCO-werelderfgoed behorende Waddenzee
- Waddenolympiade met 5 disciplines
- Fietstochten door het Deichvorland
- Boerenolympiade 'Butjadinger Landleben'
- 'Moorseer Mühle': tocht doorheen de geschiedenis
- Stalknechtdiploma
- Boogschieten
- Beachvolleybal en strandvoetbal
- Avontuurlijk minigolfen
- Badminton, squash, tennis en tafeltennis
- Auswanderermuseum in Bremerhaven
- Klimahaus in Bremerhaven
- Friese eet- en theespecialiteiten
- Bowlen
En nog veel meer.

Adres

Nordseeallee 36
D-26969 Tossens
Duitsland

GPS coördinaten

 • latitude : 53.57609900
 • longitude : 8.25144000

Routebeschrijving

 • Routebeschrijving

  Je komt vanuit het noorden

  Bij Venlo de grens over: Via Venlo (A67-E34) en de grensovergang de A40-E34 nemen naar Duisberg. De A40 blijven volgen tot de kruising Kreuz Bochum met de...

  Je komt vanuit het noorden

  Bij Venlo de grens over: Via Venlo (A67-E34) en de grensovergang de A40-E34 nemen naar Duisberg. De A40 blijven volgen tot de kruising Kreuz Bochum met de A43. Volg hierna de A43 in de richting van Münster tot de kruising Autobahnkreuz Münster-Süd met de A1.
  Vervolgens de A1 nemen richting Osnabrück / Bremen. Na ongeveer 70 kilometer op het knooppunt Autobahndreieck Ahlhornerheide de A29 naar Wilhelmshaven volgen. Verlaat de snelweg bij het kruispunt 8 Varel / Obenstrohe.
  Volg de borden Nordenham. In Diekmannshausen richting Nordseebäder aanhouden. In Tossens borden Park Nordseeküste volgen.

  Je komt vanuit het zuiden

  Bij Venlo de grens over: Via Venlo (A67-E34) en de grensovergang de A40-E34 nemen naar Duisberg. De A40 blijven volgen tot de kruising Kreuz Bochum met de A43. Volg hierna de A43 in de richting van Münster tot de kruising Autobahnkreuz Münster-Süd met de A1.
  Vervolgens de A1 nemen richting Osnabrück/Bremen. Na ongeveer 70 kilometer op het knooppunt Autobahndreieck Ahlhornerheide de A29 naar Wilhelmshaven volgen. Verlaat de snelweg bij het kruispunt 8 Varel/Obenstrohe.
  Volg de borden Nordenham. In Diekmannshausen richting Nordseebäder aanhouden. In Tossens borden Center Parcs volgen.

  Je komt vanuit het oosten

  Bij Hengelo de grens over: Via Hengelo (A1-E30) en de grensovergang de A30-E30 nemen naar Osnabrück. Bij knooppunt Autobahnkreuz Lotte/Osnabrück volg je de A1-E37 richting Hamburg/Bremen. Na ongeveer 70 kilometer neem je op het knooppunt Autobahndreieck Ahlhornerheide de A29 naar Wilhelmshaven. Verlaat de snelweg bij het kruispunt 8 Varel/Obenstrohe.
  Volg de borden Nordenham. In Diekmannshausen richting Nordseebäder aanhouden. In Tossens borden Center Parcs volgen.

  Lees meer Sluiten
 • Openbaar vervoer

  Je kunt op Bremen Hbf de trein naar Nordenham Bf (perron 1) nemen. Neem vanaf Nordenham Bf de bus 403 naar Tossens Tropic-Parc, richting Tossens Strand (of bus 408 naar Tossens Tropic-Parc richting...

  Je kunt op Bremen Hbf de trein naar Nordenham Bf (perron 1) nemen. Neem vanaf Nordenham Bf de bus 403 naar Tossens Tropic-Parc, richting Tossens Strand (of bus 408 naar Tossens Tropic-Parc richting Eckwarden Ort)

  NB: deze bus rijdt niet tijdens de schoolvakanties.

  Lees meer Sluiten
 • Per vliegtuig

  De dichtstbijzijnde luchthavens zijn Bremen City Airport (DE, 87 km) en Hamburg Airport (DE, 204 km).

Misschien bent u ook geïnteresseerd in: